De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

00:29 Mystery Lane h Clever en Bro krijgen bezoek van Athena. 00:51 Mystery Lane h De katten worden opgeschrikt door een vampieraanval.
01:13 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo en Gustav maken Rita boos. 01:25 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo wil zijn snowboard terughebben. 01:36 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio gaat Regenboogsneeuw zoeken. 01:48 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav moet op een kitten passen.
03:05 Mystery Lane h In heel Londen worden diamanten gestolen door een dief. 03:27 Mystery Lane h Warragul lijkt vanuit zijn cel een diamant te stelen. 03:49 Mystery Lane h Clever en Bro onderzoeken de zaak van Benny.
04:11 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo en Rita bezoeken Gustavs familie. 04:23 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo bevriest zijn vader. 04:35 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav ontmoet Toekomstige Gustav. 04:47 De Geweldige Yellow Yeti h Rita ruilt van huis.
05:00 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio komt vast te zitten. 05:11 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo ontketent een oorlog. 05:25 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 05:36 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 05:47 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
06:00 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 06:25 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 06:52 Vuur Vriendjes h Bo en de Vuurvriendjes moeten op de kleuterkar Pow passen.
07:14 Vuur Vriendjes Het verhaal van June Ramirez. 07:30 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:37 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:48 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:59 Disney Junior Ariel: Zeemeerminverhalen h De drie vrienden leren toveren van Ursula.
08:24 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 08:51 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt.
09:18 Mickey Mouse Funhouse Goofy probeert een goocheltruc. 09:32 Mickey Mouse Funhouse Funny gaat op avontuur. 09:44 Mickey Mouse Funhouse Pluto wordt een reus.
10:00 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:07 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:17 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:24 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:33 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen h Nubs is ziek, en Kai en Lys willen hem helpen. 10:56 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen Lys gaat op zoek naar een schattig wezen dat is ontsnapt.
11:03 Vuur Vriendjes h Iggy, Rod verzinnen hun eigen stuntshow. 11:54 Mystery Lane h De Knager is ontsnapt uit de gevangenis.
12:19 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:30 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd.
12:41 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:56 Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur De Beyonder bemoeit zich met Lunella's leven.
13:20 Kiff h Kiff heeft het te druk om haar tanden te poetsen;... 13:45 Mickey Mouse Funhouse h Mickey leest een nieuw boek. 13:59 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt.
14:09 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen h Nash moet een Prinses vervoeren samen met de jonge Jedi. 14:36 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt.
15:24 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 15:35 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 15:46 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd.
16:00 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:11 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:26 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:37 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:51 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
17:02 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:17 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:29 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:43 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:54 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
18:09 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:25 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:36 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:47 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
19:00 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 19:24 Groen in de Grote Stad h Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 19:49 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
20:00 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 20:11 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 20:22 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
21:44 Mystery Lane h Een octopus valt deelnemers van schoonheidswedstrijden aan.
22:06 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:18 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:29 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:40 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:51 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
23:02 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 23:13 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
00:29 Mystery Lane h Alfred is getuige van een bizarre roof.
00:51 Mystery Lane h Clever en Bro onderzoeken waarom katten verdwijnen.
01:13 De Geweldige Yellow Yeti h Wie wordt Pierres erfgenaam?
01:25 De Geweldige Yellow Yeti h Rita redt een boompje.
01:36 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio raakt opgesloten.
01:48 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio gaat op een missie.
03:04 Mystery Lane h Honden verdwijnen op mysterieuze wijze in het park.
03:49 Mystery Lane h De koningin heeft en gehieme missie voor Clever en Bro.
04:11 De Geweldige Yellow Yeti h Rita onthult grote geheimen.
04:22 De Geweldige Yellow Yeti h Rita krijgt levenslessen.
04:34 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav zoekt een veelvraat.
04:46 De Geweldige Yellow Yeti h Hier is de koninklijke familie.
04:57 De Geweldige Yellow Yeti h Rita krijgt last van groeistuipen.
Primetime

Over Disney Channel

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A= Actualiteit

S= Sport

L= Live

H= Herhaling

= Nederlandse ondertiteling

De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6007

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.